I college till 9 på kvällen

Idag blev en lång dag i skolan. Efter presentationerna som jag nämnde om i förra inlägget så gick jag till print rummet och preppade och exponerade screenen med de två olika färgerna för tapeten. Då var klockan runt 16.45.

Sen tryckte jag tapetmönstret på min tavla och det tog såååå lång tid! Grejen är att min mall bara var 4 rader bred. (Som en vanlig tapetvåd) så det gick åt att jag tryckte mönstret 6 gånger sida vid sida för att täcka hela väggen. Mellan varje tryck var jag tvungen att skölja skärmen och torka den med papper och hårtork (annars torkar det fast i nättyget och den är förstörd).

image289

Sen så tryckte jag ju i två färger, viket betydde att jag var tvungen att göra om denna procedur 12 gånger! Först tänkte jag bara göra hälften, men sen så ville jag bara få det överstökat medan jag var ensam i ateljen (för jag tog upp större delen av golvet) och så att jag kunde börja med resten imorgon.

image290

Jag var klar och hade städat upp och tvättat allt klockan 21.00 då jag tog bussen hem. Kom hem runt 21.30 och då var jag väldigt trött och hungrig. Det är rätt jobbigt att screentrycka för skärmen är stor, man får bära på den, röra sig hela tiden, upp och ner från golvet etc. så jag är trött i ryggen nu så Sean ska få massera mig när han kommer hem. Han är i sin favoritpub The Livingroom och kollar på fotboll.

Nu har jag ätit quinoa och kikärts wok, det var gott, men jag åt det när det var för varmt så nu har skinnet gått sönder på min gom så det gör jätteont... blä!

Måste upp tidigt imorgon så jag kan gå till St Vincent DePaul och kolla på second hand möbler direkt när de öppnar (brukar vara rusning).

God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0