I Sverige firar man Valborg idag

Men inte här. Dock är vi "lediga" imorgon, första maj, dvs det är inga lärare i skolan, men vi har inte tid att ligga på latsidan nu när det bara är 2 veckor kvar innan ateljeerna ska städas ur, så det blir att åka dit ändå ;)

Ikväll är det en grej i Bar No 8 vid the docks, "Live at 8" heter det och är ett konst happening som ska gå av stapeln sista onsdagen varje månad hädanefter. Det ska bli konst videor, performances etc. Det börjar klockan 8 och är anordnat av bla Maeve i Galway arts centre, så det kan nog bli roligt.

Jag spenderade dagen med att ta tre rullar medium formats film på min installation och experimenterade lite med att lägga plast, tyg m.m framför delar av linsen så att vissa delar av rummet skulle "döljas" får se hur det blir. Ska bli spännande att hämta ut korten vid lunchtid imorgon. Jag cyklade ut till Salthill för någon timme sen och lämnade in dem på Kodak center, enda vettiga fotoaffären i stan när det gäller medium format etc.

Var även på Kappa Ya IGEN och åt två rullar sushi och drack rostat grönt te. Gick också förbi Simon shopen och köpte en Röd militärjacka med dubbelknappar för 8 euro. Beundrade även ett skitsnyggt Art Deco vitrinskåp och ett långt sideboard från 60 talet. Synd att jag inte har någon anledning att köpa dem...
image373



Ska försöka hinna med att sträcka två till målardukar imorgon också, för jag fick mina stretchers och duk färdigt.

Stuart och Cherie åkte till ett ställe idag och köppte en massa bubblewrap, så vi köpte varsin stor rulle för 20 euro var att slå in tavlor i.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0