Irlands stadsminister Bertie Ahern har avgått

Bertie Ahern, Irlands Teoseach (stadsminister) har avgått idag, så nu vet ingen vem som ska efterträda honom. Verkar som att alla jag pratat med är glada att bli av med honom. Det har varit skandal här ett tag, för han har varit i en rättsprocess över pengar som han tydligen fick som mutor på 90 talet av olika företag etc. Och det har varit en riktig härva med de här finanserna, så han hade inget val än att avgå egentligen. Detta hade redan börjat nystas upp innan valet för lite över ett år sedan, men folk röstade på hans parti ändå... Nu får vi se vad som händer och vem som efterträder honom.

Maeve mailade mig igen från Galway arts centre, så jag ska hjälpa till att rigga upp utställningen på Lördag klockan 12. Kan nog bli intressant :) Konstnären och hans tekniker ska tydligen installera en övervaknings kamera som ska gå runt galleriet på en räls bland annat.

Var och tränade, kändes lite segt att komma sig för att gå, men sen kändes det bra. Kändes dock på baksidan av låren att jag gått upp och ner ett antal gånger igår när jag höll på med screentrycket.

Sean ska inte till Westport över helgen heller, så jag missar inget. Han jobbar nämligen på söndag klockan 12 och det går ingen buss på morgonen så det sket sig. Men då kan vi ju gå nästa helg istället när båda kan.

Äpple skivor med kanel på är väldigt gott, för det åt jag nyss ;)

Och så håller jag på att bli beroende av Burts Bee's läppsalva, den där kittlande känslan och mintsmaken är väldigt lockande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0