Och så köpte jag kakelplattor och en väska idag...

Glömde ju skriva förut att jag köpte två lådor kakel i Asssociation against cruelty to animals affären (second hand). Min klasskompis Nora hade varit där för några dagar sedan och sa att hon köpt kakel som hon kunde låna ut till min installation, nu upptäckte jag att de hade flera lådor till. De kostade dock 7 euro lådan och var rätt tunga, så jag nöjde mig med två.

image337

Var i Simon Community affären när de öppnade i morse och köpte en söt handväska. Först trodde jag att den var gammal, men vid vidare inspektion så såg jag att den inte är det. Den har en jättesöt make up spegel i en ficka inuti. Är inte riktigt min stil, om jag var Marias stylist så skulle jag välja den till henne, men den kanske passar till någon outfit nån gång och med 10 euro så kan det inte bli fel.

image338

Igår kväll så tejpade jag upp ett par våder av min blommiga 70 tals tapet. Tänk om man hade tillåtelse att tapetsera med den här hemma, det skulle bli skitfint. Testar grejer till min installation så det ligger kakel på golvet, tapetlängder på väggen etc ;)

image339

Tänk att jobba som rekvisitör till en film eller teaterpjäs som utspelar sig på 40-70 talet och få spendera dagarna i en massa second hand affärer och loppisar och bara samla MASSOR av vintage grejer. Måste medge att mina favoritaffärer är second hand affärer, för det är så spännande att titta i dem för man vet aldrig vad man hittar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0