En kväll i Salthill

Nu är jag tillbaka från End of season middagen med Galway turistbyrå folket. Det var en bra kväll, enda dåliga var väl att vi inte satt så bra som förra året. Förra året var det flera stora långbord och alla kunde sitta ihop, men på denna restaurangen var det en massa runda småbord med 6 platser vid varje, så vi som ville sitta ihop fick inte plats vid samma bord eftersom flera platser var tagna vid allihop när vi skulle sätta oss, så jag hamnade vid ett bord med bara killar. De är trevliga så jag trivdes ändå rätt bra, men synd att man inte fick chansen att prata med alla man ville. Hade inte sett Joanne och Caroline sedan middagen förra året eftersom de jobbar på kontoret i Salthill.

Jag åt breaded mushrooms som förrätt, rödspätta (plaice) med potatismos, kokta grönsaker och baby potatoes som huvudrätt och en mäktig bit chokladtårta med glass och pistagenötter till efterrätt. Det var gott men oj vad mätt man blev. Lite rund om fötterna blev man av allt vin också! Jag hade med mig min polaroid kamera eftersom jag inte har någon digitalkamera som funkar. Det är alltid ett bra partytrick för jag gick runt och fick alla vid de olika borden att posera och de var väldigt fascinerade av kameran och tyckte det var spännande att se bilden sakta växa fram, så det var kul och roligt att ha också.

Sen åkte hälften av oss taxi in till stan och stannade på Bazaar till stängningstid och sen skulle de andra till Karma nightclub, men jag gillar inte det stället plus att jag var så mätt att jag inte orkade dricka något mer, så jag gick hem vid 12.

Lite jobbigt med Aisling bara, hon jobbade inte idag, och Mary frågade några av oss på jobbet om hon skulle beställa en taxi åt oss tillsammans vid halv 8 på kvällen. Vi gjorde det och träffades vid busshållplatsen vid the Spanish arch. Några av tjejerna hade tagit en snabb drink inne på Bazaar medan de väntade och medan vi satt i minibussen och väntade på att de skulle gå över gatan så kom Aisling och en annan tjej som heter Aimee gående på gatan för att ta bussen från den hållplatsen ut till salthill. Hon såg alldeles mörk ut i synen när hon såg att vi hoppade in i taxin och att det inte fanns rum för henne och Aimee, men vi kunde ju inte ringa varenda människa och fråga och hon jobbade ju inte idag, det var ju bara ett sammanträffande att hon kom samtidigt och såg oss. Dessutom när hon såg folk komma ut ut puben så blev hon väl sur och trodde att vi alla gått dit utan att berätta för henne och kände sig utanför, men det var ju inte sant heller, de gick ju bara dit en sväng medan de väntade!

Sen var hon bara med Micheal, Donal och Fintan hela kvällen och pratade inte med oss. Vi gillar inte precis henne, så oss gjorde det inte så mycket ;) Inte vårt fel att hon är så ihärdig och efterhängsen att alla tröttnar på henne...

Fick beröm för min klänning med :)

Här är ett kort från utställningen i juni så ni ser hur den ser ut om ni inte redan sett det. Jag hade röda strumpbyxor och mina svarta mary jane skor med fem remmar. Älskar dem!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0