I lådan på torget igen

Sitter i info kiosken har pa Eyre square igen, denna gangen med Reiltin. Vi var har tillsammans forsta gangen vi var i kiosken for sasongen i juni och nu sitter vi har tillsammans igen :) Lagon segt, men det regnar i vart fall inte idag (kors i taket) men det ar mulet, fast det raknas ju som bra vader har pa Irland, sa lange det inte regnar ;)

Var i Kappa Ya och at sushi till lunch. Det var gott, och sa borjade jag lasa "Flickan med parlorhanget" som jag fick i 21 ars present for 2,5 ar sedan, men inte har last eftersom jag da just sett filmen och inte kande for att lasa boken direkt efter. Den ar bra!

Jobbar min nionde dag i strack och kanner mig allmant seg. Missade visst inget genom att inte ga till Karma igar kvall for det var visst inte sa kul sa de andra. Suzanne fick inte komma in for att hon inte hade leg, fast hon ar 23, och nar hon sa att hon aldrig har med leg for att ingen nagonsin brukar fraga sa sa vakten att hon sag ut som en 12 aring med sina tofsar (hon hade flata i haret), sa da hade hon inte ens nagon lust att ga in langre. Hatar bouncers, de ar sa javla otrevliga jamt!

Happ... har inte sa mycket mer att saga for stunden, forutom att vi kollar pa jobbsiter utan att hitta nagot, for Reiltin och Suzanne som var har vid lunchtid letar de ocksa.

Kommentarer
Postat av: Paulin

Svar: Tyvärr funkade inte länken, men var det klänningen ett inlägg ner? den var jättefin :)

2008-08-28 @ 17:24:58
URL: http://paulinplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0