Folk man känner överallt!

Nu har jag kommit tillbaka från stan. har strosat runt där i några timmar. Det hela började med att jag skulle till den organiska marknaden för att köpa grönsaker. Där träffade jag Elena och Mary, de jobbade tillsammans med mig på turistbyrån och jag har inte sett dem sen oktober så det var kul! Elena som är italienare har kvällskurser i italienska och Mary är personlig assisent till en blind kille som läse law på universitetet.

Sen gick jag runt lite och tittade och då träffade jag på seans syster Carol, Brian och barnen Ben och Callum. Har inte sett dem på flera månader för vi har aldrig lyckats vara i Westport samtidigt och de bor i en annan stad några mil bort som heter Athenry. Det var kul att se dem, pojkarna har verkligen vuxit och Carol hade ny frisyr, uppklippt page som verkligen passar henne.

Mary hade sagt att hon pratat med turistbyrå chefen Maeve om att jobba där i sommar igen, och jag tänkte att jag kan ju lika bra gå dit och säga till henne att jag också är intresserad av sommarjobb där om inget annat kommer upp. Jag gick dit, men så kom jag på att hon typ aldrig jobbar på en lördag, så då gick jag och kollade lite på Habitat som ligger intill.

Sen ringde jag Sean och vi gick och fikade på Cobblestones. Jag drack en kanna te och Sean drack mocha. Sen skildes vi åt och jag gick till Terryland för att kolla i leksaksaffären om de hade modellflygplan. Jag är kanske lite nördig men jag gillade att bygga såna när jag var mindre och nyligen såg jag värsta coola Star Wars modellskeppet i hobbydelen av Petworld, the milenium falcon såg hur cool ut som helst och var ca 30 cm stor, men kostade också det saftiga 50 euro! Synd, för jag hade jättegärna velat ha den så nu känner jag helt plötsligt för att bygga något, men inget vanligt krigsplan utan i så fall en starwars modell eller en zepellinare eller något, så kan jag använda den till min installation i skolan sen.

De sålde inga modellplan tyvärr så jag gick runt och kollade på Lidl, Argos och i The Eyre square shopping centre utan att köpa något och sen gick jag hem. Vädret var fint idag, mulet med uppehål och rätt varmt. På vägen hem kollade jag i en antikaffär. Jag älskar antik och second hand affärer! Det fanns en jättegullig 1950-tals blå porslinsterrier. Den kostade 200 kr men hade nästan köpt den om det inte hade varit en flisa borta på foten. Då sjunker ju värdet direkt!

Sitter och lyssnar på Anna Järvinen nu

Kommentarer
Postat av: Soda

Ja haha. Jag får en klar bild av er inneboende.

Fast jag lever ju ihop med en fransos. Men han är ändå ganska normal, typ svensk. Haha. Usch det lät ju som en tråkmåns. Nej han är fransk men inte så fransk. Han röker inte. Längre :)

2008-01-26 @ 21:10:29
URL: http://hobbesfriends.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0