Nut cutlet och sallad wrap

Nu har jag ätit kvällsmat. Det var jättegott! Jag åt en vegetarisk nöt och morots biff som jag lade i en wrap med sallad, frö mix, kikärtor och lite chicken tikka paste.

Efter att jag skrivit förra inlägget så gick jag upp i studion. Där konstaterade jag att jag skulle vara tvungen att ta bort tavelduken från träramen och sträcka om hela skiten. Det beror på att duken ramlade på en stol när jag grundat den ett par gånger. Den krackelerade på ett par ställen och jag testade att måla över för att se om det skulle funka, men det krakelerade igen så jag skar bort duken och fick ny av Davey. Nu måste jag köpa nya häftor till häftpistolen imorgon så jag kan sträcka den.

Målade även lite smågrejer på tavlan jag håller på med också. Kolla noga så ser ni skillnaden, jag målade bakom lyktstolpen, fixade dörren, skyltarna, soptunnan m.m Tavlan är 95x130 cm stor.

image39

Kollar på Extreme makeover på Living TV. Det är väldigt fula folk som blir omgjorda med kirurgi... Egentligen gillar jag inte sånt, men tjejen de visar blev verkligen mycket bättre, hon hade utslagna framtänder, stora pigmentfläckar i hela ansiktet, säckar under ögonen m.m och nu ser hon faktiskt bra ut. Men ibland blir folk typ helt plastiga som tanten som var innan, de satte in värsta kindpuffarna och gjorde en knoppig näsa som gjorde att hon såg ut som en docka :) Skillnaden mellan dem är att hon med tänderna hade varit jättesnygg som ung, men inte den andra. En grej jag stör mig på dock är att de sätter in såna megatänder, de ser alltid för perfekta ut, det blir inte naturligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0