Till Westport klockan 4

Nu har jag duschat, klätt om och packat väskan. Jag o Sean ska med bussen till hans hemstad Westport och stanna där över helgen. Var ju inte där förra helgen som planerat eftersom jag var sjuk, så ska ge Seans föräldrar presenten från mamma o pappa och den svenska osten,

Sen ska Sean bjuda ut mig på middag på Torrinos italienska restaurang. ska bli trevligt, är ett tag sen jag var ute o åt. Lauras (seans syrras) kompis Katherine är chef där, så det brukar vara trevligt.

Ska väl till The Helm senare på kvällen, för den puben spelar Seans pappa på varje fredag så hans föräldrar och deras vänner återfinns alltid där.

Det är värsta skitvädret, reg och rusk. Dålig jävla väderrapport säger jag: på dashboarden på min mac, om man trycker F12 så kommer en klocka, väderleksrapport och miniräknare fram. När jag kollade för 2 dagar sedan så stod det soligt hela helgen, nu står det regnigt hela helgen. Går aldrig lita på väderleksrapporterna här, om de inte säger att det ska regan dvs, för då gör det oftast det ;)

Familjen Locke kanske vi hinner hälsa på på söndag också. Angela, äldsta dottern ska ha barn när som helst. Barnet har downs syndrome, men det har de vetat om länge. De är jätteglada i allafall och det tycker jag att de har all rätt att vara :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0