Luggen klippt igen

Jag nu är den klippt igen. Hade ju låtit den växa ett tag, men sen blev jag så trött på att den måste strykas bort från ögonen hela tiden så jag körde "reclaim the fringe" manövern och tog fram stora saxen.



Sen gick jag till Bar no. 8 och där träffade jag Anneli. Det var ju Live @ 8 kväll med videor och ett performance, en tjej och hennes dotter som smetade in händerna med vaselin och sen körde armbrytning, ja ena saken är konstigare än den andra, men ligger kanske något i att konst heter just "konst". Var iallafall trevligt att träffa Anneli, vi har ju skrivit til varann förr, men aldrig träffats. Hoppas det blir fler gånger för ibland är det skönt att prata med en svenska person som faktiskt har erfarenhet av Irland, för de där hemma förstår ju inte riktigt hur det är, så att säga :)

Jobbet var som vanligt, åttonde dagen i rad betades av och det var jobbigt för jag mådde inte så bra på eftermiddagen, för fick så himla ont i magen och blev illamående efter lunch, så jag inte visste om jag skulle klara dagen, men som tur var gick det över... Vågade iallafall inte dricka ikväll (och ville inte heller) så jag drack fläderblomssaft istället, för det är så gott!

Fick texta Maria och säga att tyvärr kan jag inte komma till The g Hotel på lördag för jag har inga pengar. Jag menar, man måste ju ha en raffle ticket för att komma in som kostar 20 euro, och sen vet jag ju hur dyrt det är att dricka på ett 5* hotell, så fick avböja.... Hade varit kul annars, men jag var ju på the g för bara ett par veckor sedan med turistbyrån och jag har bara mindre än 1000 kr att klara mig på en hel vecka tills vi får lön nästa torsdag, för jag tänker INTE låna mer pengar av Sean, för jag är redan skyldig honom 12 000 kr, så det är illa som det är!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0