Ajjjj min hals!

Det blev åska och totalt spöregn större delen av kvällen igår så jag tror inte att alla de som gått till Westlife konserten i Pierce stadium fick det särskilt roligt... Det bara forsade vatten nerför gatan och blixtrade en massa.

Jag ringde min familj, men de hade inte riktigt tid att prata då de ville kolla på fotboll istället och var tvungna att fixa något med hästarna också. Jooo tack, här kommer man i sista hand! Pappa sa att de inte haft så kul på midsommarafton hemma hos dem för mamma och min moster, eller särskilt mamma hade blivit osams med mormor igen... mormor kan vara väldigt jobbig ibland och sen så säger ju mamma vad hon tycker och det tål inte mormor.

Stön, lika bra att jag inte var med! Hatar hur min släkt håller på!

Har svinont i halsen, klarar knappt att svälja!!! Jag har ätit strepsils tabletter och druckit cough syrup, men det hjälper knappt, så nu gör det jätteont när jag försökte äta. Jag jobbade iallafall hela dagen, trots att jag kände mig jättedålig på morgonen, huvudvärk, skrovlig röst och halsont. Nu är det halsen och öronen som gör ont. Jag har inte tid med sånt här, imorgon är jag ju ledig och då ska jag ta bort tapeten i utställningsrummet och frakta hem mina grejer är det tänkt... Är ledig måndag, tisdag och börjar 12 på onsdag så det är bra.

Keith, Seans brorsa är i stan och sover över hos en kompis i natt. han skulle koma hit och hälsa på, men ville överraska Sean. Stackars sean vad alla ska överraska honom hela tiden! Jag fick veta att han varit inne på turistbyrån för att säga hej till mig, men jag var på min rast då. Ska texta honom och se om han kommer eller inte, för nu gick Sean just en promenad...

Jag dushade första jag gjorde när jag kom hem för vattnet hade just kommit tillbaka, kände mig otäck innan när jag inte kunnat duscha på 3 dagar för det där jäkla vattenproblemet!

Jävla hals vad ooooont det gör!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0