Inte på länge mera...

Nu åker hon snart, kära Laura... Hon är med Seans föräldrar hos moster Cathleen just nu och sen ska de skjutsa oss till Galway eftersom laura, Mary och antingen Keith eller Cathleen ska sova över hos systern Carol. Väntar på att de ska komma tillbaka så att vi kan åka snart. Sitter på uteplatsen och använder trådlösa, men det ser ut att kunna bli regn vilken minut som helst!

Hade jättetrevligt igår i The Towers bar nere vid hamnen där vi drack ett par Guinness var och pratade under eftermiddagen. Vet inte hur länge sen jag drack the black stuff sist och de gjorde väldigt goda pints där. :) Sen gick jag och Laura en promenad på kvällen, behövde komma ut lite efter middagen och vi gick upp till toppen av kullen på castlebar road så att hon kunde ta bilder på staden och Clew bay. Vi pratade om hur konstigt det känns när man kommer hem när man varit utomlands länge för allt existerar liksom i en tidsbubbla och det är så svårt att relatera de två olika verkligheterna som man har. De där hemma kan aldrig riktigt förstå hur man har det och det känns som om "det där andra" liksom klipps av när man inte är på den platsen, hur konstigt det än låter. Jag tror hon var glad att jag nog är en av de få som förstår henne.

Tror att det är en ganska känslosam resa att vara hemma för Laura. Det är väldigt kort, samtidigt har så mycket förändrats. När hon lämnade Irland hade de ett hus i Maynooth och hon var sambo med Mic. Nu har hon varken hus eller partner eller någonting, hon måste börja om på noll den dag hon flyttar hem igen...

Det kanske dröjer minst ett år tills vi får se henne igen. Carl och Mary ska ju ut och hälsa på i augusti men jag och Sean har inte pengar till sånt, tyvärr... Jag ska ladda upp bilder från puben igår när jag får chansen, här är ett par jag tog från hennes hard drive :)







Laura och hennes kompis Katherine som var nere och hälsade på i april.

Jag kommer sakna henne jättemycket...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0