Kolla! Idag är jag i tidningen!

Jag är på andra sidan i Galway Independent idag! Det är bilden fotografen tog i min installation i lördags på vernissagen. Den är även med på första sidan på deras hemsida www.galwayindependent.com Kolla in 'top stories' bildspelet så är jag den tredje bilden :) Här nedan finns den också:



Så, min bild representerar alltså hela skolans degree show :D Eimear och två andra tjejer är med på en mindre bild längre in i tidningen, men de är inte med på hemsidan.

Vet inte hur många poser längs den där väggen fotografen fick mig att göra, men det var kul att leka modell en stund haha!

Imorgon ska vi ut till Barna i Connemara, för ett hotell där har bjudit oss turistbyråfolk på barbeque party. Ska bli kul! Hoppas jag inte blir sjuk bara, för jag har jätteont i halsen och huvudvärk... Kul nu när de börjar komma igång och anordna lite grejer, förra sommaren gjorde vi ju en massa kul!

Frågade om fredag morgon och lördag eftermiddag ledigt eftersom jag måste få en blankett påskriven av någon tutor för att få vara med i Irish art awards tävlingen, och så måste vi ta ner och bubbelplast packa tävlingsbidragen på lördag. Ska bara skicka en eftersom de andra två stora tavlorna är med i ansökningen till Claremorris open och om jag skulle ha turen att komma med i båda så kör det ihop sig!

Fick fina kommentarer i min gästbok i utställningsrummet av min tutor Deirdre, Maeve i Galway arts centre, fotografen Ruby Wallis och några andra jag känner/inte vet vilka de är, så det är kul!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0