Why do you do this to me??

JAG var den enda på jobbet som INTE fick lön igår, och jag är också den som är totalt utfattig! Suzanne H fick dubbel lön av misstag, så hon fick gå och skriva en check och lämna tillbaka hälften :D Hur klantiga är dom?? Gick till Jacinta i accounts och frågade vad felet var och hon upptäckte att det var fel med någon kod så lönen hade inte gått igenom eller nåt. Så jag får lön på måndag. Som tur var hade ju Sean lämnat en 50 euro sedel innan han åkte till Westport över helgen för jag har ju bara 1 euro på mitt bankkonto! Nämnde det för några och sen kom Medbh, chefen, och tyckte synd om mig så hon gav mig 2000kr i kontanter (utav lönen) så att jag klarar mig över helgen :)

Min lön blev ju ändå bara 9000kr, för jag jobbade ju bara 3 veckor den här månaden och var tvungen att sluta tidigare några dagar pga utställningen etc. Hyran går ju på 4000kr så blir inte så mycket kvar sen, så kommer få snåla en månad till! Bläää!!

Fick mail av Maeve, så jag ska defenitivt träffa henne på tisdag och diskutera tavlorna till utställningen, så det blir bra!

Idag fyller Aisling på jobbet 25, så vi ska utt till Sheridan on the Docks ikväll och fira henne. Annars jobbar jag hela helgen 9-6, men är ju ledig måndag, tisdag iallafall.

Nu väntar jag på att min veggo burgare ska grillas färdigt och sen ska jag äta pitabröd med burgare, sallad och salsa sås, gott!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0