Nu ska jag ringa mamma

Träningen gick bra. Har börjat få lite mer rutin på det hela nu, men det är ju alltid lättare att komma sig för att träna när man är ledig ock inte har så mycket för sig. Varje gång jag går till gymet så tar det ju ca 2 timmar sammanlagt och om man har mycket att göra i skolan eller jobbar så är det ibland svårt att gå dit när man kommer hem eftersom allt man vill göra är att laga middag och slappa. Men nu har jag gått 2 gånger på 3 dagar, annars blir det högst 2 ggr i veckan.

Det var bara ca 6 pers i gymet, det är väl runt 60 pers en vanlig vardagkväll när alla studenter är där, så det var skönt att slippa vänta på maskiner etc.

Lagade ungefär samma mat som igår eftersom jag hade lax kvar, men lade till sötpotatis och sockerfria vita bönor. Så otroligt gott alltså!

Seans mamma ringde nyss och önskade glad påsk och sen pratade hon med Sean en stund.

Jag ska för övrigt ringa till min mamma hemma i Sverige nu, för vårt vanliga söndagssamtal. För det blir oftast på söndagar. Som tur är har de fått ett bra erbjudande på att ringa till irland så att det bara kostar 40 öre i minuten, så mamma brukar oftast ringa upp för min telefon är mycket dyrare. En timmes prat kostar mig hundra spänn och dem bara runt 25, så det är lite skillnad! Vi pratar oftast i 2 timmar, ibland 3.......

God kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0