Vi ska på dop på söndag

Jag lagade mat förut av alla grönsaker vi hade i kylen, för vi ska till Westport hela helgen fram till tisdag så allt hade blivit förstört annars. Är ju St Patrick's day på måndag.

Lagade iallafall en röra med kokt potatis, sötpotatis och morot tillsammans med paprika, rödlök, gröna bönor, persilja, ingefära, indiska kryddor, chili och vitlök. Lade även i soya mjölk och soya yoghurt och det blev asgott! Gjorde även några majskolvs bitar under grillen. De var goda men jag hade majsbitar mellan varenda tand efter, ugh! Sean gillade maten i allafall och så tände jag några ljus. De som bodde här innan oss lämnade kvar en massa ljus. Allt som fattades var en flaska rödvin, men det för ju inte jag dricka nu :(

Vi ska till indiska restaurangen med Anthony och Sean McFadden på lördag. Ska bli trevligt, men vet inte vad jag ska äta som varken innehåller ägg eller mjölkprodukter eller smör... Får se hur det går.

Sen på söndag har vi blivit bjudna på Angelas och James bebis dop. Vi har inte träffat barnet än och jag har aldrig träffat Angelas pojkvän heller. Jakob som pojken heter har Downs syndrom, och måste även ha en hjärtoperation vid 5 månaders ålder. Han är ca 1,5  månader nu. Förr umgicks vi rätt mycket med familjen Locke, både angelas föräldrar som Sean känner väl, Angela och hennes förre pojkvän Darragh, eftersom han är Anthony, Seans bästa kompis systerson. Så alla familjerna brukade alltid träffas på partyn hemma hos Angela när någon fyllde år, Halloween osv. De var alltid roliga eftersom alla man kände i Westport brukade komma dit... Det är några år sedan nu.... Blev lite tyst efter att de gjorde slut eftersom familjerna inte kom bra överens efter det, men nu tycks de ha kommit över det eftersom både Angela och Darragh har nya partners etc.

Enda jobbiga med dopfesten är att efteråt ska vi ses i Westport woods hotell och då blir det nog pints och finger food. De är rätt överviktiga i Locke familjen så de kommer garanterat att ha chips, sausage rolls etc. och jag kommer inte att kunna äta något av det...

Jag ska ju inte dricka på Paddy's day heller. De kommer tycka att jag är helt fel i huvet, men jag vill inte förstöra allt mitt jobb med detoxen på en enda helg... Måste även ta med mina egna flingor och soyamjölk till Seans föräldrars hus för annars kan jag inte åta frukost. De kommer säkert att äta fry up på söndag, toast etc och sånt kan jag verkligen inte äta nu. Seans mamma kommer nog tycka att jag är jobbig för hon är väldigt överviktig och försöker alltid bjuda på kakor, efterrätter, söndagsstek etc. och nu när jag säger att jag håller på med en detox diet så kommer hon undra varför jag ska hålla på o fåna med sånt, jag som är så smal jämfört med henne... Men jag ska inte ge med mig, det ska jag inte!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0