Nu är det sommar!!! (Topshop, mjukglass och kaffe)

Vilken fantastiskt fin dag det varit idag! Riktig sommarvärme nu på kvällen till och med.

Jag hjälpte Maeve i Galway arts centre till klockan 4. Jag fick 500 kr som tack, det behövs ju alltid! Vi hade fullt sjå att bubblewrapa alla tavlor från Andrew Kearneys utställning samt packa ihop och försöka passa in alla saker i de stora trälårarna som de kommit i.

Sen efteråt så gick jag och Sean på en till centrum. Vi ville hitta någon uteservering att sitta på, men alla var stängda eftersom det är söndag, bara pubarna hade bord ute. Vi gick in på The Gourmet tart Co och köpte varsin take away coffee och en chocolate brownie slice var. Sen satt vi på kyrktrappan på Middle street och åt. Det var trevligt.
image392

image393

Efter det gick jag till Topshop och provade lite kläder. Kunde dock inte bestämma mig vad jag skulle köpa (lite beslutsångest), så jag kollade på A Wear och Next också och sen var det stängningsdags så jag bestämde mig för att fundera tills imorgon.

image394

Den här tröjan tyckte jag var fin, men den kostade 49 euro, och jag tycker inte jag har råd att spendera det just nu.

image395

Den här var väl söt på sitt sätt, men nej...

image396

Den här t-shirten är från Kate Moss kollektionen. Jag tycker att den är fin, den kostar 30 euro, samtidigt var jag inte säker på om jag ville ha den eller fortsätta leta efter något lite mer somrigt.

image397

Den här fanns inne på Next för 33 euro. Den är fin och det står egentligen mellan den och Kate Moss tröjan. sean röstade på den här, men han fattar sig ändå aldrig på kvinnor och kläder, så hans åsikt väger inte så tungt, plus att jag har en långärmad Topshop jumper som är lite lik denna redan.

Ska fortsätta kolla på några fler ställen imorgon.

Sen gick vi en promenad till Shantalla och hem genom Salthill. Vi stannade på Spar och köpte varsin 99 mjukglass. Det var riktig sommarkänsla det! Och så doften av grillat som slog emot oss när vi gick genom villaområdena.

image400

image401

Vackert!

image402

Åh hoppas, hoppas, hoppas att det blir en solig sommar i år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0