Sophie Zelmani i högtalarna

Snodde seans högtalare och kopplade in i macen, han sitter ju ändå med hörlurar ;) Sing and Dance är helt klart hennes bästa skiva!

Idag jobbade jag i college som vanligt. Jag spikade upp trälister for att rama in rummet då tapeten inte går ända upp till taket. Sen skurade jag golvet och försökte skrapa bort målarfärgsfläckar, det gick sådär, hoppas städerskorna kan göra ett bättre jobb sen, de ska ju polera golven sen. Jag flyttade alla grejer från vita ateljen in i den tapetserade och spacklade och målade väggarna där med. Vit färg alltså, det fanns en massa färgstänk och spikhål att ta bort. Sen försökte jag skura det golvet med så gott det gick innan jag tog mina målningar och placerade dem längs väggarna för att försöka lista ut hur jag vill att de ska hänga. Har två-tre olika ideer, så ska bli bra att prata med våra tutors imorgon 12.20, för då har jag min tid då vi ska diskutera hängningen av tavlorna.

Var i St Vincent De Paul's på vägen till skolan. Skulle ha gått upp tidigare, för just när jag kom in genom dörren så stod en gubbe och betalade för en TV som hade passat mig perfekt, typiskt!!!

Nu på kvällen har jag kollat klart på de sista Saltkråkan avsnitten, så himla bra de är, säger bara det! Vill se de andra också när de är lite äldre, men vet inte hur jag ska få tag på dem.



Visst är gröna färgen snygg?! Jag vill nästan flytta in i det här rummet ju, så himla typiskt att man inte får göra om hemma där vi bor, och att jag måste komma hit efter utställningen och ta bort alltsammans...

Måste börja fundera på pris också, för vissa intressenter kommer vilja köpa tavlor innan utställningen, och innan våra assessments med för den delen. Lynne var uppe och kollade läget idag, hon är print tutor och känner även min chef på turistbyrån. Hon köpte min stora tavla som jag hade i utställingen förra året och som jag vann pris med så fort hon såg mig packa upp den ur bubbelplasten förra året, och i år vill hon köpa någon mer, för hon har just byggt hus och tycker de passar så bra hemma hos henne. Måste tänka ut vad jag vill ha för grejerna och det snarast. jobbigast av allt tycker jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0