Thank you for nothing

Gårdagens schlager blev ju lite fiasko för Sverige. Trodde ju inte för en sekund att vi skulle vinna, men svenska medier hypar ju alltid upp allting, och lär sig aldrig av sina misstag, The Ark trodde de ju skulle vinna förra året också om jag inte minns fel ;) Bullade iallafall upp med popcorn och tittade (fast jag surfade under tiden, flr vissa bidrag var rätt plågsamma). Jag tyckte att Storbritanniens bidrag med Andy från The X-Factor var bland de bättre, men de kom ju sist, och så var Bosnien-Herzegovina kul med tjejen som såg ut som Helena Bonham Carter. Men ingen tycks ju ha delat min smak ;)

Kollade på BBC med Terry Wogan som kommentator, han är lite kult. Han fattade sig inte på Björns röstpresentation dock. Han undrade om han var den enda de kunde hitta och sa: 'kom igen då, så svårt är det inte'. Så det var nog bara svenskar som tyckte det var lite kul...

Lyssnar just på en smygtitt på Kleerups album. Är faktiskt rätt bra måste jag säga, gillar With every Heartbeat, inte så att jag skulle gå ut och köpa den, men så att jag blir glad när den kommer på radio, om ni fattar vad jag menar, och 'Looking for Lullabies' med Titiyo är ännu bättre.

Idag ska jag skriva kort i mängd har jag tänkt, ska bara köpa kuvert först, fast Eason's öppnar inte förrän två. Sean ska gå ut till Wellpark och se om han kan byta tillbaka ett dataspel och handkontroll som han inte vill ha eftersom handkontrollen inte funkade med spelet. Hoppas han får det för annars är det lite slöseri med pengar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0