Jäkla lampa!

Nu har jag varit hurtig och varit ute och gått i över en timma. Jag gick runt Taylors Hill, Westside och till universitetet där jag kollade på en utställning som är del i Tulca. Vädret är fint idag, moln och lite sol, inte alls regntunga skyar som vi haft de sista dagarna. Lampan gick just i köket så nu måste jag klättra upp och försöka byta den. Hatar de här lamporna som man måste trycka in i sockeln och vrida ur haket, ibland trycker man så man tror lampan ska gå sönder för att de inte går i eller liksom har fastnat. Mycket bättre med skruvlamporna vi har i Sverige. Minns första huset jag bodde i i ettan på högskolan, var tvungen att fråga en kille som var där hur man byter lampa för jag hade aldrig sett såna lampsocklar förr, haha. Liksom "ursäkta, men hur byter man glödlampa?" haha!

(----) Nu har jag bytt lampa men helvetet funkar ju ändå inte! Antingen var lampan jag hade trasig eller så är det fel på ledningen... Hoppas inte på det sistnämnda för då måste landlorden komma hit och här som ser ut som ett bombnedslag med alla mina målargrejer, i så fall måste jag ju städa bort allt sånt... buhu!



Såg lite fin graffiti vid den lagliga väggen i gränden mellan Bierhaus och Paradis club (en herrklubb).




Den nedre är Halloween graffiti, står "Happy Halloween" nedandör ;)

Kommentarer
Postat av: Kakka

Jag har ju rätt bra tålamod och är ganska accepterande så jag skrattade redan på berget =) Nångång måste man ju råka ut för mildare sjönöd haha!

2008-11-18 @ 18:30:09
URL: http://iambafucin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0