Känn er utmanade.

Jag kände mig manad att anta en utmaning som jag sett gå runt i en massa bloggar på sistone

reglerna är lätta och följande: - länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. - berätta 7 saker om dig, både alldagliga och knäppa.

1. Jag slösar en massa tid på att kolla runt på internet vad andra folk gör istället för att göra något med min egen tid istället, särskilt folk som bor i min hemstad, trots att jag inte direkt känner dem men vi kanske gick i samma skola. En del av det tror jag är för att se vad jag kanske skulle ha gjort om jag bott kvar där istället.

2. Jag kollar på Top Model repriser de flesta kvällar när jag äter kvällsmat, trots att jag alltid säger till mig själv att jag inte bryr mig om den här omgången när en ny serie sätter igång, men sen följer jag det ändå.

3. Jag har ofta svårt att komma igång med att göra vissa saker, men sen när jag väl håller på så blir jag så fanatisk att jag glömmer äta och göra andra saker och kan inte sluta förrän jag gjort det färdigt. T ex om jag målar, läser, jobbar med hemsidan etc. Jag kan också bli helt fixerad vid ett visst band och lyssnar då bara på deras skivor i flera dagar... Detta går nog i familjen, för min bror blir likadan, han har i omgångar varit fanatisk på kampsportfilmer och köpte hur många som helst, fotboll; spelade, kollade på och pratade om det hela tiden, Iron Maiden, spelade deras skivor non stop etc. så vi är rätt lika så.

4. Jag vill kunna flera språk än engenska och svenska och säger alltid till mig själv att jag ska gå en kurs i franska eller tyska för att lära mig det en gång för alla etc. men sen blir det aldrig av för jag kommer på hur jobbigt det är med all gramatik och att jag har en massa andra saker jag hellre gör på min fritid. Dock har jag inom senaste året köpt flera tyskaböcker men kommer aldrig igång att faktiskt plugga... Har alltid hatat grammatik men gillat att lära mig genom att lyssna och prata vilket gjorde att engelska passade mig perfekt.

5. Jag vill flytta tillbaka till Sverige men samtidigt får jag nästan kalla fötter när jag tänker på det och tror att jag kommer att sakna sånt jag inte hade vett att uppskatta här när jag väl flyttar. För ett år sedan hade jag en period då jag inte kunde vänta på att college skulle vara slut så jag kunde flytta hem och nu har det redan gått ett halvår sen dess och jag är kvar. Är lite rädd för att allt ska vara noggrannt, byråkratiskt och jobbigt i Sverige eftersom jag inte bott där sen gymnasiet, samtidigt längtar jag efter alla svenska grejer och årstiderna. Sen tänker jag med att det kanske blir trist att flytta hem för då är man ju inte "hon som bor utomlands" längre utan bara vanlig ;) och så kanske jag borde bo i England eller nån stans också när man är ung och har chansen....

6. Jag gör ingenting halvhjärtat när det gäller saker som man kan vinna eller få betyg eller omdömen i. Jag är så självgod att jag älskar när jag jag får bra betyg och uppmärksamhet och vill alltid stå ut från mängden så folk lägger märket till just mig. Samtidigt hatar jag att skryta utan väntar tills någon berömmer mig istället.

7. Mitt favoritdjur är kanin och det tycker alla låter larvigt, för det är ju ett "barn-djur". Jag har en kanin på mina föräldrar gård som heter Så Liten och som jag saknar nästan lika mycket som min familj. Han klättrar upp på ens axel och kan hoppa uppför trapporna. Jag går ofta till djuraffärer för att kolla på kaniner bara för att konstatera att ingen är så söt som min kanin!


Jag utmanar: iambafucin, enoughisenough,  Tina - Art and clothes, eilemme och alla andra som känner sig manade.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Åh, vad svårt! Dina saker var så bra, intressant att läsa! Jag får klura ett tag.

2008-11-14 @ 12:53:04
URL: http://enoughisenough.blogg.se/
Postat av: Kakka

Japp, de är knasiga katter med grymma personligheter!

2008-11-14 @ 15:09:13
URL: http://iambafucin.blogg.se/
Postat av: Tina - art & clothes

Spännande få fundera ett tag på denna skojiga utmaning. Kanske man kan omvandla text till bilder istället. 7 bilder från händelser i mitt liv. Som sagt, funderar under helgen.



Nu ska jag läsa om dig=)



Trevlig Helg.

2008-11-14 @ 17:10:52
URL: http://trueborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0