Med tomatsoppa i magen och färg på tröjan

Jag målade ett par timmar idag innan jag var tvungen att skynda mig in till Shop street innan banken stängde för att casha min check jag fick på graduation dagen och glömt bort att casha hela veckan som var. Sen handlade jag lite på Super Valu och åt en sen lunch på Anton's café på Father Griffin rd (klockan var närmare halv 5). Jag åt tomat och chilli soppa med brown bread och drack te ur en otroligt vacker kopp som jag var tvungen att ta kort på. Väldigt 50-tal.



Jag uppgraderade till iTunes 8 och det är skitbra, för det har en funktion som heter Genius, så om man väljer en låt och sen klickar på Genius knappen så skapar den en playlist baserad på den låten med låtar som passar ihop gällande musikstil/mood etc. och det har fått fram asbra kombinationer hittills. Mycket bättre än att bara köra på vanliga shuffle för då får jag alltid upp en massa låtar som jag inte känner för att lyssna på just då, men nu får jag rock and roll, electro playlists etc.

Så här långt har jag kommit de senaste två dagarna. Kanske inte ser mycket ut, men det tar så jäkla lång tid... Färgerna är starkare i verkligheten, men går att se på ett ungefär iallafall.


Kommentarer
Postat av: Ingrid

Jaså! Jag har en bok som jag inte har läst ut men jag tror inte den hette så. Det var så mycket och på engelska och jag orkade inte läsa och nu vet jag inte var boken är. Men Pink Floyd är typ topp två bästa banden ever! Haha.



Intressant att färgklicken kommer först på dina tavlor tycker jag. Ser väldigt fint ut.

2008-11-17 @ 18:39:46
URL: http://enoughisenough.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Smart!! Det är inte bara att måla. Mycket trix och fippel.



Ja, second hand är bäst, men det blir ju lätt att man plockar på sig massa när det är billigt och fint..

2008-11-17 @ 20:04:11
URL: http://enoughisenough.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0