Tulca talk



Jag passade på att kolla in två av utställningarna i Tulca - season of visual arts nu ieftermiddag. Jag var i The Pink cottage och sen i Merchants road och kollade. Det fanns en hel del bra grejer, bla en video av Jun Nguyen-Hatsushiba. En japansk konstnär som filmat personer som körde rickshaws under vattnet. såg skitcoolt ut.



Jag fastnade även för en uppstoppad skata som var omgiven av neonljus av Niamh McCann. Jag älskar äkta neonljus, skulle vilja skulptera min egen neonskylt om jag någon gång får chansen.


Klockan 6 var det en föreläsning i Merchant's road av curatorerna på Pallas Heights i Dublin. Det är en konstgrupp som hade studior i tomma lägenheter i hus som så småningom skulle rivas. De andra lägenheterna bodde familjer fortfarande i, och  de ordnade utställningar etc. Nu har de dock fått flytta och hitta andra ställen att vara på. De pratade om artist led initiatives etc. Det var rätt intressant. Innan Tulca var jag på An Tobar Nua och åt en panini och läste i Pink Floyd boken igen. Det är en så bra bok så jag vill knappt att det ska ta slut, så därför läser jag bara i den när jag sitter på caféer m.m och därför tar det lite tid ;)

Nu har jag just ätit fruktsallad och två veggie burgare och slökollar lite på the Xfactor medan jag surfar olika bloggar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0