Franska viner och tjeckisk öl

Vi hade en trevlig kväll på BK's winebar igår. Först blev det lite väl stressigt och surt att komma iväg. Sean pratade med en kompis i telefon och sen när vi skulle gå hade hav inte bytt om och hittade inte ens något skapligt att ha på sig eftersom hans snygga skjorta som jag trott att han skulle ha visst var i tvätten fortfarande sen Prag resan. Till slut fick han på sig en skjorta som är typ två storlekar för stor eftersom han har gått ner rätt mycket i vikt sen han köpte den för några år sedan. Jaja, fanns inget att göra åt det!

Vi kom iallafall inte sist så det gjorde inte så mycket. Jag åt moules frites (musslor och pommes) och så drack vi en massa rödvin. De andra åt en 3 course set menu men jag kunde inte ta den för de hade bara kötträtter på den menyn, så jag åt musslor och crepes till efterrätt och sean åt diced beef in red wine sauce. Väldigt gott! Sean kom bra överens med Fintan och Micheal, trots att han aldrig träffat någon från turistbyrån förut, så det var bra.


Aoife kollar hit!


Den andra Aoife, jag, Sean, Micheal, Fintan, Andrew och Suzanne


Av en händelse råkade Edel och hennes fästmas komma dit också, ovetandes om att vi var där. Hon är dotter till Maire som jobbar i receptionen och jobbade med oss under sommaren hon med. Så hon pratade med oss lite.

Sen gick vi vidare till Bierhaus och jag och Sean drack Staropramen (för vi var ju på det bryggeriet i Prag). huvet snurrade lite när jag gick och lade mig men det var inte sååå farligt som tur var för jag har bara pyttelite ont i huvudet idag men mår inget dåligt eller så, så det är skönt det.

Bierhaus

Tom, Maria, Micheal och Sean
Måste till turistbyrån för att få påskrivet av Medbh att jag slutat jobba där och sen har Maria erbjudit sig att gå med mig till Citizen information kontoret för att se om jag kan snacka till mig någon arbetslöshetsersättning. Tror inte så mycket på det eftersom de sa nej förut men vi får se...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0