Promenad förbi ruinen

Idag gick jag och Sean på en promenad ut längs corrib river förbi slottsruinen på andra sidan. Har sagt ett tag att jag ska cyka ut till andra sidan någon dag och ta kort om vädret är fint, så får se till att göra det!
Sean gillar inte när jag stannar och tar kort, han tycker att det stör promenaden med allt mitt stannande haha!

Titta vad fina påskliljorna är, och i Sverige är det en massa snö!


'

Sen fikade vi på Java's. Jag åt god morotssoppa och kollade på korten som jag just hämtat i Boots. Vilken bunt! 225 stycken. Kostade 34 euro, vilket inte är farligt alls! Sen försökte jag hitta ett billigt album, vilket inte är det lättaste. Jag köpte ett som jag trodde att det var 60 blad i, men det var bara, 30, de menade 60 sidor, så alla fick inte plats. Därför fick jag springa tillbaka och köpa ett annat album med svarta blad som man själv får klistra dit korten i. Tar tid men det blir fint. Satt ett bra tag på kvällen och satte in kort och skrev med silverpenna. Ska skicka ca 60 av korten till mamma också, är en massa julbilder.

Sen har jag pratat med mamma i telefon i ett par timmar. Imorgon måste jag upp tidigt för jag ska till FÁS kontoret och prata jobbmöjligheter. Hoppas de inte tvingar mig att börja arbeta eller nåt ;) Ska nog till Dublin i slutet av veckan. Funderar lite på att åka vidare därifrån till Belfast i ett par dar, för där har jag aldrig varit. Men beror helt på vad jag hittar på att göra, och var jag ska bo och så kostar ju allt sånt pengar med...

Kommentarer
Postat av: Tina

Så vackert vårigt. Sagolik skog och en vacker ruin. Fan vad jag saknar Irland!

2009-02-16 @ 16:03:09
URL: http://trueborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0