Liten uppdatering.

Det verkar vara bloggtorka i allmänhet hos folk. Själv har jag inte så mycket att skriva om heller. Var ju ledig i fyra dagar men mesta tiden spenderades med att göra klart min animation och att fixa ihop AutoCad projektet eftersom vi hade kursavslutning i måndags.

Animationen är nu klar, håller bara på att jobbar lite med soundtracket. Har ju varit så totalt uppslukad av den där draken i flera veckor så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra istället haha! Får väl börja måla eller hitta på något i ateljén ;)

Skulle ha möte med Maeve igår om en utställning, men hon var sjuk, så kanske blir idag eller senare. Blir ingen launch av docks projektet på lördag eftersom det var många som inte kunde, men förhoppningsvis hittar vi ett datum som funkar bättre.

Ska hem till Catriona ikväll. Hon ville att vi skulle komma och äta hos henne vid 8 och sen se Hitchcock. Kan nog bli trevligt!

Jobbar 12.15-3.00 idag så inte illa. Spelade förresten in en cover version av en låt av Sharon Corr och lade upp på Youtube. Hon släpper ett soloalbum snart och även om jag inte är något Corrs fan längre (jag var jättestort fan av dem i tonåren) så var hon alltid min favorit och det är kul att höra att hon gör sin egen grej nu. Dessutom är hon himla bra, och trevlig! Iallafall så måste hon ha gillat min version av låten för hon lade till den bland sina favoriter på hennes officiella youtube kanal så nu kan massor med folk se den. Yay!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0