Ett Hitchcock mord och ett riktigt mord.

Sitter uppe i ateljén nu på min lunchrast och äter blomkolssoppa. Försöker hitta billiga middagsalternativ, och take away soppa med brown bread kostar 2.60 euro i McCambridge's så det är bra för min plånbok. Låmnade kvar datorn här i ateljén igår kväll så därför gick jag hit på rasten. Jobbar till 6 och sen ska jag till The House Hotell på möte med konstgruppen där vi håller på med projektet om the Galway docks.

Igår kväll hade vi vår första Hitchcock kväll hemma hos Catriona. Hon bad mig ta med några olika Hitchkock filmer att välja på och vi såg "Rear Window" (Fönster mot gården), som är en av mina favoriter. Aisling och Caroline var lite tveksamma först och trodde inte att de skulle gilla "gamla filmer" men de tyckte den var asbra! Nästa vecka ska vår Hitchcock expert Geraldine komma och berätta lite om honom innan filmen. :)

Igår hände förresten något hemskt. När jag gick till jobbet på morgonen så såg jag att gatan mellan Shop street och Eyre Square var avspärrad med polistejp och det var ett tält uppsatt på andra sidan. En kille som var på Karma nightclub hade blivit knivmördad precis utanför lite efter två på natten. http://www.rte.ie/news/2009/0603/galway.html
De hade ett forensic team där som undersökte området hela dagen och vi fick fullt sjå att förklara för turisterna i Info Kiosken vad som hänt och att bussarna nu inte gick i den riktingen etc. Usch, killen var bara 20 år och ingen bråkstake alls enligt alla som kände honom, se vet inte hur det kan ha gått till. De letar just nu efter mördaren. Har aldrig gillat Karma nightclub, hade en house mate för ett par år sedan som stod och köade där och blev nedslagen så hans ansikte belv så svullet att han knappt kunde se någonting i en vecka, det såg för jävligt ut!

Bortsett från detta så är vädret fortfarande fint, om än inte fullt så varmt och jag ser fram emot helgen eftersom jag jobbar till 4 på fredag, bara 12-3 på lördag och är ledig söndag, måndag, tisdag. På söndag ska jag på vårutställningen i konsthögskolan och kommer säkert få se en hel del kända ansikten där.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0