Födelsedagsfest hos Aoife

Igår jobbade jag i ateljén större delen av eftermiddagen och lyckades få ihop några sekunder på animationen. Tar sån tid, men snart är den klar. När den bara rör sog framåt så går det förhållandevis snabbt, men när kroppen ska vrida sig runt så tar det evigheter att få till.

Har 35 sekunder nu iallafall och tror att den kommer stanna på runt 40. Måste jobba mer med den nu i eftermiddag för den måste bli klar den här veckan så jag kan fokusera på nästa grej. Den har animationssekvensen skulle ha varit klar för länge sen om det inte vore för att jag jobbar nästan jämt. Måste även få klart AutoCad projektet, så måste jobba på det ikväll också. Känns som att jag alltid sitter framför datorn, inklusive på jobbet...

Ska iallafall gå en promenad nu med Sean, för han är också ledig, runt universitetet bort till terryland och kolla på kaninerna i djuraffären. Har lite djurabstinens båda två.

Min outfit igår.
Igår var jag ju på Aoifes födelsedagsfest. Hon fyllde visst 25. Jag trodde att hon var närmare 30. Inte för att hon ser gammal ut direkt, men för att de andra tjejerna i Docks projektet som hon är nära vän med, Jenny och Aideen är runt 30, så då antog jag att de var samma ålder eftersom de kände varann när de var yngre. Hon hade massor med mat: Potatis, sallader, oliver, mozzarella, nachos etc. så jag blev proppmätt! Upptäckte att jag inte kände EN ENDA person förutom Aoife. Trodde att kanske någon mer jag känner skulle komma, men icke. Pratade lite med några olika tjejer och de var trevliga, men sen runt 11(jag kom dit halv 9) blev huset packat med folk och de var alla vänner eller hade träffats förut, så jag gick till Java's och fikade med Sean istället, för det blir lite jobbigt i längden när alla står eller sitter i grupper och pratar om gemensamma händelser man inte själv har en aning om. Aoife var så snäll iallafall och gav mig installationsdisken till en tidigare version av AutoCad som jag ska försöka installera eftersom testlicensen har gått ut på den jag har.

Nu i veckan ska jag ha ett möte med Maeve i Galway Arts centre om utställningen där nästa år. Jag vill inte säga för mycket än innan det är klart, men det låter lovande iallafall. Förhoppningsvis kommer utställningen turnera till ett par andra ställen också. Men tänker inte försäga mig om vart utifall det inte blir av...

Kommentarer
Postat av: anne

fin blogg :)

kika gärna in på min;

http://annebertelsen.blogg.se

2009-06-21 @ 12:47:22
URL: http://annebertelsen.blogg.se/
Postat av: Little Peaché

åh vilken fabulös blogg!

2009-06-22 @ 00:41:56
URL: http://littlepeache.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0