Birthday boy och Bar boot sale

Imorgon är det Seans födelsedag, och eftersom jag har min kurs imorgon kväll så bjöd jag honom på middag på Indiska restaurangen på vår gata nu ikväll. Det var väldigt gott men oj så mätt jag blev! Ändå åt jag inte upp allt! Lite obekväm känsla. Efteråt gick vi till Blue Note och tog en drink. Jag drack en Bailey's för jag var för mätt för en pint. Vi ahde inte så mycket pengar eftersom bankomaten i närheten inte funkade, och så drack jag ju en del igår, så vi gick hem sen.


Det satt inga andra i vår del av puben eftersom vi var där redan vid 9, så jag ställde kameran på en bänkrygg och tog kort på oss, haha!

Har ju förresten glömt att berätta att jag var på en Beer boot sale i Bierhaus i söndags kväll. Det var som en liten lopps inne i puben med folk som sålde böcker, kläder, smycken etc. som de ville bli av med. Det höll på från 2-8 men jag jobbade till 6 så jag gick bara förbi en snabbis för att se vad de hade, jag var inte där för att hänga och dricka öl denna gång eftersom jag var tvungen att jobba med min AutoCad ritning på kvällen. Hittade några bra grejer iallafall:

* Två screentryckta näsdukar/dukar för 1 euro.
* Två böcker: en med mordhistorier sammanställda av Hitchcock och en biografi om 60 talet av Andy Warhol för 4 euro
* Fyra rice crispie buns för 1 euro
* Ett par örhängen för två euro
* Ett stjärn-hårspänne för en euro.

Braaaa köp!!


För någon vecka sedan öppnade ett Yoghurt café i Galway. De gör frusen yoghurt som ser ut som mjukglass men är nyttigare och så får man färsk frukt till. Jag testade det med blåbär i lördags. Det var gott, inte lika sött som glass men ett bra nyttigare alternativ!



Vid floden i lördags. Det var så fint väder! Nu ska det visst bli regnigt och ruskigt i ett par dagar, det regnade nu på kvällen när vi gick hem. Vilken tur att vi åkte på båtturen igår kväll!

Kommentarer
Postat av: Nazli

verkar ha varit en väldigt trevlig dag! =)

2009-06-17 @ 00:53:46
URL: http://naazlis.blogg.se/
Postat av: Tippie

Mums va god den där glassen såg ut!

2009-06-17 @ 00:54:35
URL: http://tippie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0