Det blev bio sen

Det blev både och sen. Jag hann prata i 40 minuter med mamma i telefonen, men sen när Sean skulle gå till bion så fick jag sån lust att gå jag med, så det blev ett hastigt hej då och sen fick vi ta en taxi för att hinna.

Gran Torino var riktigt bra, så jag är glad att jag gick!

På vägen hem stannade vi till i Java's för sista gången innan ombyggnaden. Jag tog en baileys coffe men det var så himla sliskigt att jag ångrar att jag inte bara tog en vanlig kaffe istället. Mitt emot ringlade en kö runt hela kvarteret till central park night club, en full kille stod och pissade på en husvägg runt hörnet så pisset rann i en rännil just där vi skulle gå, och folk betedde sig som småbarn och det låg tomma glas och burkar lite varstans. Och Paddy's day är ju först imorgon... Ja, en helt överskattad dag i min mening. Det började som ett firande av Irlands frihet och har urartat till ett jag-kan-bli-fullast-och-spy-i-ett-gathörn spektakel. Uuuush!

Kommer defenitivt inte att gå ut imorgon kväll iallafall, men paraden på dagen ska jag iallafall kolla på för den går ju som sagt förbi nedanför vårt fönster.

En parentes: Jag räknade just hur många CD skivor jag har, och utan att räkna singlarna så har jag en sisådär 250 stycken. Inte illa va?! Jag köper jämt skivor! Roligare att ha en samling än att ladda ner allt, men nästan inga köper jag dock till fullpris, utan ofta när de sjunkit lite i pris eller på second hand. En skiva kan jag dock knappt vänta på att köpa den 19e: Fever Ray (hon i The Knife ni vet) alltså vad jag älskar the Knife! Och i födelsedagspresent ska jag önska mig en reissue av Radioheads Pablo Honey med en massa extra material och outtakes och grejer.

Kommentarer
Postat av: J

Skulle verkligen vilja se den, clint är het som regissör

2009-03-17 @ 08:40:17
URL: http://starfield.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0