Söndag.

Jag blir så lat när Sean är hemma. Om han sitter med datorn så kan ju inte jag städa, för det ska ju vara rättvist. När han är här så är det så lätt att be honom att diska, för jag lagade ju maten, eller tömma soporna, för det är så mörkt och otäckt att gå ner till sopcontainern i garaget, eller tvätta toan för att det är äckligt... Nu får jag göra allting själv för han är borta hela helgen och jag vill att allt ska vara fint när han kommer tillbaka så att han blir imponerad. Jag var nere och tömde soporna för andra gången sedan vi flyttade in idag, trots att vi bott här sedan slutet av augusti 2007.

Jag har tid att tänka och plocka med saker och somna med stereon på som jag alltid brukade göra förr när jag bodde i mina studentrum. Det är inte det att jag vill vara ensam, aldrig i livet att jag vill vara utan honom i längden, men det är bra för mig att få ta lite ansvar för saker utan att alltid dela upp allt mellan oss. Som mamma sa, jag borde ju göra mer hemma nu när jag är arbetslös och han jobbar heltid. Jag har ju liksom inga ursäkter som säger att jag inte 'hinner med' att hålla ordning hemma. Men man kan ju inte städa hela dagarna heller, då hinner man ju inte med att sitta och läsa på caféer, spela gitarr, måla, slökolla på vad alla andra har för sig på internet och kolla på bra filmer.



Ikväll ska jag hem till Catriona runt 7. Roisin och Aisling kommer antagligen också dit och vi ska kolla på nån film är väl tanken. Irland vann visst Rugby RBS 6 nations igår i Cardiff. Jag missade allt ståhej för jag städade ju här hemma. Och så har jag ingen koll på fotboll, rugby, gaelic och sånt, märker mest efteråt hur det står på alla löpsedlar och att folk firar.

Så fort jag rör på mig känns det i musklerna på sidan av magen idag. Märks att jag inte sprungit på länge.
Sean kommer imorgon förmiddag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0