Vår i Westport

Nu är vi i Westport. Vi kom hit runt 10 igår kväll. Seans föräldrar var ute på The Helm eftersom hans pappa spelar där på fredagar så jag kollade på Comic Relief på BBC och sen på Chocolat, Johnny Depp är så jäkla hot i den filmen så jag såg den mest därför ;) fast den är bra!

Nu idag har Sean klippt sig hos sin kompis Paul the barber, och så har han varit ute och sprungit och sen har han och jag gått en promenad runt stan. Jag tog med kameran och tog några kort. Här är det riktig vår nu.

Vi fikade på Marlene's Chocolate Haven och sen ikväll ska vi träffa Anthony på Clew Bay hotel runt 7 och dricka kaffe och sen har vi bokat bord på nepalesiska restaurangen klockan 8.

 
Här har ni Westport idag: En rolig grenväxt på ett träd, tidvattnet är ute i Clew Bay, fåren i hagen vid Westport House och så ett urval av de vårblommor som blommar just nu.

Seans föräldrar har klippt grenar i trädgården och vi har hjälpt till att kasta dem över muren bakom huset och få dem att "smälta in" i omgivningen så att vi skulle slippa åka till tippen med dem :)

Och så fick jag just veta att våra grannar Robban och Mia ska komma till Irland och hälsa på i sommar, äntligen besök från Sverige, har varit väldigt dåligt med det sen jag flyttade hit. En massa folk som sagt att de velat komma men som aldrig gjort slag i saken, så kul, kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0