Overkligt

Alltså jävlar! Kollade på min ex grannes sida på facebook. Hon bor i Holland och studerar konst. Sen såg jag att hon helt plötsligt är hemma i Sverige, trots att det är mitt i terminen. Någon hade försvunnit... sökte på hennes svenska pojkväns namn på internet (som går samma utbildning som hon) och han är listad som en "missing person". Han har varit försvunnen sedan den 26 april när han var i Frankrike med några vänner. Hoppas för i helvete att inget allvarligt har hänt! Herre gud! Hon har visst åkt hem till Sverige pga vad som hänt och de har nån special unit inom polisen som jobbar med hans fall. Känner inte honom men hennes brorsa är min brors bästa kompis och vi bodde grannar, gick i samma skola etc.

Igår begravdes Medbhs bror som dog i bilolyckan i måndags, och samma dag dog en cancersjuk kille som hette Tim vars föräldrars blogg jag följt ett tag. Fy vad mycket hemskt som händer!


Annars har jag jobbat hela dagen. Skulle sluta 5 men en tjej var sjuk så jag fick jobba till 6. Sen har jag ätit sparris och broccoli till kvällsmat men har inte gjort mycket annat. Är tyvärr på väg att bli sjuk igen. Har haft som en stor klump i halsen hela dagen som gör ont och inte går att svälja och nu har jag börjat få huvudvärk också. Skit alltså, jag ska ju jobba hela helgen.

En kille jag pratade med på beach partyt vid vårutställningsvernissagen förra året gav mig en DVD med en dokumentär han gjort om en modernistisk byggnad i Dublin som heter Liberty Hall. Anledningen var min utställning och att vi kom att prata om modernistisk arkitektur etc. Jag kollade på den sen när jag kvicknat till efter nattens  fest och den var jätteintressant. Nu fick jag ett mail av honom idag att RTÉ 1 ska visa den på måndag kväll. Det är ju typ som SVT 1 i Sverige, och på bästa sändningstid, så well done to him! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0