Glucklich am Park (12/09)

Har varken haft tid eller ork att uppdatera på ett tag. Är ju i Sverige nu och har inte känt för att slösa för mycket tid på att skriva i bloggen, eftersom jag har så många saker och foton att ladda upp och berätta om.
Iallafall så kommer här bilder från en av mina favoritdagar i Berlin. Denna dag gick jag på en massa olika konstgallerier i Mitte kring Rosenthaler Platz.



Köpte även ett par fina kängor på second hand för 29 euro som passade mig perfekt.

Tittade i denna butik nära Hacketscher markt.

Sen när klockan blev 6 så gick jag till ett mysigt café på Weinbergsweg nära Rosenthaler Platz som heter Glucklich am Park. supergoda våfflor gör dem så det stället rekommenderar jag verkligen. De har ett annat café vid Mauer Park i Prenz' Berg såg jag också.


Satt och ritade lite när jag drack mitt kaffe också.

Jag bytte om från mina tygskor till kängorna eftersom de var så tunga att bära på, och så ville jag känna på hur de var att gå i också.

Jag köpte väskan för 14 euro eftersom det var så jobbigt att bära mina saker i shoppingpåsar när man gick runt så länge, utan det var smidigare med axelväska, och så var den snygg också!

Senare på kvällen gick jag till Alice Gryphius mitt emot oss på gatan där jag bodde (Gryphius str. i Friedrichshain). Ett mysigt neighbourhood café och wine bar som även hade ett utställningsrum och ibland annordnade musik och litteraturkvällar såg jag på deras fliers. Där satt jag sen och ritade ett tag och drack te och åt oliver.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Vilken söt blogg du har. Gillar headern!:)

2009-10-19 @ 15:45:49
URL: http://musicbagel.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Hej! Jag vet inte var lampan är köpt, men jag vet att den finns att beställa på svenska webshopar ialla fall, så googlar du typ "kaninlampa vit" borde du hitta!

2009-10-21 @ 09:55:26
URL: http://enoughisenough.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0