En bukett röda rosor

Sean kom tillbaka från Westport nu på kvällen, och han gav mig en bukett röda rosor och ett kort, trots att det inte är valentines förren på torsdag. Han sa att han kände för att köpa dem idag ;) De är jättefina, har aldig fått röda rosor förut :) Han har även bokat bord på en jättetrevlig Kinesisk restaurang, alltså inget take away ställe utan ett mer genuint, jättemysig noodle house. Ska bli trevligt. Vill inte gå ut på torsdag för det är helt sjukt mycket folk ute på valentines, o restaurangerna o barerna är packade..

image78

Skickade min application för en bursary award from the arts council. Fingers crossed, men jag tror aldrig jag får det. Men som jag brukar tänka: om man ansöker så har man i allafall en liten chans, men om man inte gör det så har man ingen! Kan dock ta upp till 14 veckor innan man får veta hur det gick, hemska tanke!

Det var en superbra föreläsning med cheferna för galway city and county arts office idag, de berättade om en student award som vi alla ska ansöka till. Priset är en utställning i Galway arts centre samt 10 000 kr. Deadlinen är 31 mars. Förra året vann Maeve Curtis, som är jätteduktig och som jag känner.

Nu har jag precis ätit o ska ringa mamma o höra hur deras resa var, sen ska jag o sean ut till Blue Note och ta en drink, blir nog whiskey för mig tror jag.

Lade mig inte förrän 4 igår natt eftersom jag var tvungen att fixa grejer med ansökan som tog löngre än jag trott, så gick upp lite sent i morse. Måste komma i säng tidigare idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0