Dublin snart va?

Måste åka till Dublin nån dag nu och kolla lite på konst känner jag! Såg just att Karin Mamma Andersson ställer ut på Douglas Hyde gallery fram tills 31 mars. En annan svensk konstnär som bor i Irland och heter Nina Canell (nästan som mitt efternamn haha) ställer också ut där. Ska bli jättekul att se Mamma Anderssons nya grejer för hon är ju så bra! www.douglashydegallery.com Är en del i Trinity College och dit kan alla hitta.

Måste även hitta en utställning att skriva en artikel om till ansökan för curator prorammen som jag ska söka till. Ska nog inte ta Mamma Andersson dock, tar hellre nån som inte är fullt så känd i Sverige ;)

Kanske väntar till den 19e februari och går på Niamh McCanns utställning i Green on Red gallery för det är ett skitcoolt galleri nära the docks. www.greenonredgallery.com eller så kanske Monster Truck gallery har något, men de utställningarna skiftar varje vecka.

Känner för lite Dublin grejs nu iallafall.

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Hej! Ja, vad kul att du hittade till min blogg :)

Jag har aldrig sett filmen, men det låter spännande, eller kanske inte?

Jag har gjort lite frilansuppdrag tidigare men de senaste åren har jag bara arbetat med kläder. Det blir nog inte lika mycket med det framöver, så vi får se lite vad det blir. Jag är väldigt sugen på att satsa mer på att illustrera, mår bra av att teckna och avskyr modevärlden ;)

Lycka till med allt!

2009-02-01 @ 19:12:45
URL: http://www.metrobloggen.se/kawasart
Postat av: Maria

Åh jag borde också aktiver mig lite oftare. Jag kanske också skulle ta och gå på en utställning, fast jag kan cirka inget om konst. De där utställningarna funkar dom för en inte särskilt insatt person som mig?

2009-02-02 @ 10:27:41
URL: http://callemoritz.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0