Utsikt över stan.

Idag har jag varit ute och rekat lite mer för Docks projektet. Först var jag tillbaka i Hynes Yard parkeringshuset och tog kort från de olika våningsplanen på de stora oljetankerna.


Sen hittade jag ett till tak att gå upp på, nämligen parkeringshuset i anslutning till Eyre Square shopping centre (där inne jobbar Sean). Det hade inte mindre än 7 våningar och jag tycker att det är så himla spännande att springa i trapporna ända upp på de här parkeringshusen för man får se stan från en helt annan vinkel än man är van.

The Docks hållet


Centrum hållet

Kan tillägga att det kändes oerhört mysko att sedan ta hissen ner till Dunnes Stores och bli utsläppt mitt i deras klädavdelning som var helt packad med folk. Kändes nästan surrealistiskt, som att bli teleporterad ungefär. Jag hade ju gått in i parkeringshuset bakvägen och inte ens varit i den delen av centrum och helt plötsligt så stod man där bland allt folk och kände sig vilsen tills man fick tillbaka fattningen.

Det är ju rena skammen att jag bott här i snart fem år och ändå aldrig varit uppe på något av dessa parkeringshustak förrän denna vecka. Ack ja...

Nu har jag köpt lite grönsaker på marknaden och måste börja laga middag för min mage skriker efter att endast ätit lite soppa i Café Luna tidigare.



Jag var uppe på Hynes taket igår också. Då lekte jag lite med att ta bilder av min egen skugga. Jag har även skrivit ut några av dagens bilder och klistrat in i min notebook. Känns kul att jobba med ett projekt som ligger nära där man bor så man kan gå tillbaka till stället så ofta man vill när man får nån idé, vill hämta mer material etc. Sista 2 åren har jag ju hållit på med mitt förortsprojekt i Sverige, och då har jag ju bara kunnat vara där i några dagar och ta kort osv. och sen har jag ju fått klara mig på det research materialet utan att kunna gå tillbaka och samla mer material när jag vill...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0