En drake i parken

Idag kom solen och värmen. Hoppas det fortsätter såhär hela Bank Holiday helgen så kan det bli helt fantastiskt! Kommer att krylla av folk i Galway imorgon när In-Port Racet och en massa andra grejer pågår. Åhhh önskar att jag var ledig och kunde ta mig ut till Salthill och kolla på båtarna, dansa på Ladie's beach till Dj:n Mr Whippy som dyker upp på sommaren ibland och spelar skivor ur en ombyggd ice cream van och se hur det går med sandslottstävlingen. Men, icke. Jag måste jobba i info kiosken på Eyre Square från 11-8 imorgon. Blir nog inte så illa ändå. Marianne håller mig sällskap och det är min första gång där denna sommar.

Här är lite kultbilder från Galway som jag tog på min lunchrast idag:


Eyre Square. Info kiosken skymtar under trädet längst till vänster.


Eyre Square

Igår kom det en drake till Eyre Square, som markerar starten av the Green Dragon Route som är en promenad från Eyre Square till Salthill för barnfamiljer med underhållning på vägen.

Abbeygate Street. På väg till Amnesty Shopen där jag satt vid ett bord utanför och åt lunch. De hade ett erbjudande där man fick dagens bagel för 4.50 euro, och om man köpte kaffe/te till det så fick man valfri dessert gratis, så jag åt en skiva morotskaka och läste lite Macbeth.


Nu ska jag snart hem till Catriona, hon har visst bjudit över lite folk. Sarah och några mer skulle till konserten vid hamnen ikväll och frågade om jag ville med, så kanske går dit senare. textade Cat och sa att hon kunde höra av sig till Sarah men har inte fått svar så får se vad som händer sen.

Jag vill att varje, varje, varje dag den här sommaren ska vara som idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0