Min 25 års dag


Jag fyllde 25 i tisdags, den 14 april. I måndags kväll kom brorsan hit på besök, han bor hos oss i en vecka. Jag hade helt klart den bästa födelsedagen på länge.

Jag hade fått recept på Stockholmskakor och havrerutor av mamma som jag bakade och så skickade hon med kolasnitt som hon bakat med Johnny. Jag fick även välja ut en blomma, så jag valde denna azaléa. Jag fick Fantastic Mr Fox på DVD och The Knife's opera skiva av Sean. Kubriks 2001 DVD av Johnny och Flickan vid stenbänken DVD av mamma och pappa plus pengar, Ulf Lundells bok 'Jack', ett par jumprar, en kokbok med bullrecept och ett par tidningar. Sen skickade de även med min Greta Garbo DVD box som jag väntat på sen i julas. Hade beställt den på Amazon i julklapp men den kom först fram efter att jag åkt tillbak till Irland och den var så tung att det hade kostat massor att posta den. Nu har jag massor med filmer att se på!

Jag kollade på några av Flickan vid stenbänken avsnitten på min födelsedag. Älskar Maria Gripes skuggböcker och tv serien är bättre än vad jag trodde. Såg den som liten och tyckte inte att den levde upp till böckerna som vanligt, men den är ändå himla bra!

På kvällen blev det fest hemma hos oss. Jag bjöd på veggo mat och det svenska fikabrödet som gick åt som smör!

Johnny sitter till höger, han tyckte också det var kul att träffa mina kompisar.

Här är Roisin, jag och Jennifer.
Catriona ville ta gruppkort, det fattas några personer dock som inte var där just då.


Seans kompis James och Cats housemate Nick.

Alla tyckte att vår lägenhet var så mysig, ser ju såklart inte lika bra ut med blixt. Runt ett gick de flesta hemåt men jag, Johnny, Cat och Senan, hennes date, gick till Roisin Dubh precis runt hörnet och dansade sista timmen innan de stängde. De spelade bara bra musik: The Knife, Prodigy etc. så det var skitkul!

Igår bjöd Johnny mig och Sean på födelsedagsmiddag på en trevlig, väldigt autentisk kinesisk restaurang och sen hade jag lovat att Johnny skulle få se nån 3D film när han var här eftersom det inte finns nära där de bor i Sverige än. Tyvärr gick inte Avatar längre, men vi såg Alice in Wonderland, har ju sett den tidigare men det gjorde inget. Bästa födelsedagsfirandet på länge helt klart!!

Nu ska vi ta bussen till Westport och hälsa på Seans familj över helgen. Vi tre har även bestämt oss för att bestiga Coragh Patrick, Irlands heliga berg imorgon. Bara det att jag har så himla kass kondition och Johnny och Sean har jättebra kondition så jag lär ju komma efter! Hoppas bara att jag inte blir förkyld innan dess för jag har lite ont i halsen idag, men förhoppningsvis går det vägen. Var ju 7 år sen jag och mamma besteg det!

Kommentarer
Postat av: Ebba

Grattis i efterskott, vad härligt ni verkar ha haft det! Såna där runda kakor, heter de stockholmskakor? Såna gjorde min mormor alltid :)

2010-04-18 @ 19:20:14
URL: http://toccata.livejournal.com
Postat av: S A N N A

heeej! jag älskar verkligen "Flickan vid stenbänken" försöker leta upp låten som spelas i början av varje avsnitt, du vet möjligtvis inte vad det heter? :D svara gärna på min blogg; www.dressagejump.blogspot.com

2010-07-21 @ 17:25:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0