Några dagar sådär.


Jag ritade en katt som Alla Hjärtans Dag kort till Sean. Han gillar katter.

Vi firade på lördagkvällen istället för söndagen. Jag bakade kladdkaka som blev så himla god, men en jäkla massa kladdkaka var blev det, sugar overload! På kvällen köpte vi asiatisk take-away och öppnade en flaska rödvin och kollade på Creation, filmen om Charles Darwin. Sen i söndags köpte jag On the origin of Species till Sean och jag ska nog också läsa den så småningom.

På söndagkvällen var Seans bästa kompis Anthony i stan så han kom upp till oss och kollade på lite kort från min Sverigeresa vid jul och så hade jag visning av min "Doubles" video, som Anto var rätt imponerad av. Sen gick vi in till stan en sväng och drack kaffe på House Hotel och pratade tills klockan blev sent. Jobbigt för honom att behöva köra 8 mil hem till Westport efteråt bara...
Senaste tre dagarna har jag målat vidare på min stora tavla. Så här såg det ut igår:


Himlen är ritad med oil bars, vilket är som tjocka, kladdiga oljefärgkritor. De torkar som oljefärg sen och är inte fortsatt kladdiga som t ex oljepasteller. Det rinniga mönstret där nere är akryl som jag hällt och sen torkat bort delar av när det var halvtorrt.



Idag fikade jag med Catriona och Maggie på Catrionas lunchrast vid 1. Trevligt att prata med dem en stund! Sen har jag jobbat lite i ateljén, men blev inte så lång stund för jag måste vänta tills färgen torkar innan jag kan gå över det igen... Fortsatte läsa i The Journal of Eugene Delacroix i Java's en stund och nu ska jag gå en skymningspromenad.



Kommentarer
Postat av: WHERE THE SUN GOES DOWN

=) jora! sj?

2010-02-16 @ 22:07:08
URL: http://ampelos.blogg.se/
Postat av: Art By Tina

Åv vilken härlig katt. Älska kattdjur!



Olje-färg-kritor - låter otroligt intressant, nu blev jag nyfiken. Gillar inte pastellkrits-konsistensen - men absolut låter oljekritor kul. Ska testas!



...ja en resa till värmen var precis vad jag behövde - komma bort från detta kyliga vinter landskap. Har våren dykt upp på den irländska västkusten än?

2010-02-17 @ 22:05:30
URL: http://trueborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0