Vilken fin skrothög!

Igår målade jag hela kvällen i ateljén, gick först hem runt 11. Fredagen spenderades på samma sätt, gick först hem halv ett. Nu låter jag ju skitambitiös, men till saken hör att jag inte lyckades komma igång förrän runt fyra på eftermiddagen och dessutom hade någon timmes kafferast i Java's med Sean runt sju på kvällen då jag även läste ut min Frankenstein bok. Kan inte låta bli att tycka lite synd om monstret, trots att han var så nedrig, för egentligen så ville han ju bara bli vän med människorna (fast det sket sig ju).


Detalj. Skrothögen målade jag dit igår.

Målade en bra bit på min stora tavla, börjar bli klar snart, fast måste vänta tills det torkar innan jag kan fixa till några mer smågrejer. Känns så befriande att måla stort igen istället för småpillet jag hållit på med på sistone. Borde börja på tavlorna till Dublin utställningen, men måste vänta tills jag får tag i ogrundad linneduk, för det säljs inte här i stan. Jag och Sean ska åka till Dublin över dagen på fredag har vi sagt, så jag får handla lite konstnärsmaterial etc. men det är ju nästan en hel vecka dit!


Greta Garbo i Drottning Christina.

Igår natt såg jag även den sista Garbo filmen i mitt box set, Ninotchka. Ska nog se om ett par av dem inom en snar framtid för de är ju så bra! Kom inte i säng förrän efter klockan fyra de sista två kvällarna, inte konstigt att jag sov till 12. Strax efter fyra varje morgon tycker några fåglar utanför badrumsfönstret att det är okej att börja kvittra och störa. Tror det låter som ett bo med ungar för de tjattrar som sjutton. Bäst att lägga sig innan de vaknar i natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0