Färdig med tavlan och så konsert ikväll!

Nu har jag gått över nedredelen med ett lager till och räknar tavlan så gott som färdig:

image335

Jag missade bussen hem med 30 sekunder, så jag gick in till stan. Var iof bra med en promenad :) Jag handlade lite mat och sen gick jag hem för att hämta mitt medlemskort till The Roisin Dubh så jag skulle få rabatt på konsertbiljetterna till ikväll. Sen gick jag dit för att köpa dem, men de har tydligen slutat med medlemsrabatten, utan nu får man bara rabatt om man köper online, men då får man ju ingen fysisk biljett utan bara ett nummer, och jag vill spara biljetten, så då får jag betala 14 euro istället för 12 euro styck. Jag och Sean ska gå och se Wallis Bird ikväll. Tog med skivan till skolan för ett par dagar sedan och Sarah tyckte hon var jättebra, hade tänkt fråga om hon inte också ville med ikväll, men så blev det bestämt att hon skulle hem till Cork över helgen, så hon åkte rätt tidigt på eftermiddagen.

image336

Ska bli intressant att se hur Wallis spelar gitarr, för när hon var liten så högg hon av 3 fingrar i en gräsklippare och de syddes dit igen men funkar inte riktigt som de ska, så hon har tydligen utvecklat en väldigt individuell teknik att spela ackorden. Haha, har nämnts en hel del om det i media ;)
http://www.myspace.com/wallisbird

Ikväll ska jag även se en dokumentär på Biography channel kl 7 om Greta Garbo. Ska bli intressant att lära sig lite mer om hennes liv. Skulle gärna vilja se Anna Karenina från 1935 som är hennes mest kända film. Har bara sett ett par klipp på youtube. Igår kväll samma tid såg jag ett program om Ingrid Bergman, så de har två Svenska filmikoner i rad :) Ingrid var bra, men har fått för mig att Garbo var lite tuffare, inte så helylle eller vad man säger ;D

Garbo var visst väldigt bestämd, om hon inte gillade något som regissören sa etc. så brukade hon säga: "Well, I think I'll go back to Sweden" och då blev alla i Hollywood jätterädda och följde hennes minsta vink hahaha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0