Redovisning och ateljeprat

Jag fixade ihop min powerpoint presentation under förmiddagen hemma och åkte först til skolan klockan halv 1.
...........Jäklar, nu vräker det ner jättestora hagel, för tredje gången idag! Emellan det har det varit soligt och molnigt om vartannat, men nu ser det väldigt grått ut.

Redovisningen gick bra, men kändes knappt som en redovisning, var bara fyra pers där och vi fick aldrig projektorn att funka så jag och Ciaran visade bara på dataskärmen och satt ner och berättade, så det var laid back. Är ju lätt att prata om sitt egna arbete i jämförelse med t ex uppsatsen.

Sen hade vi möte om platstilldelningen för degreeshowen. Det fattas utrymme för 5 pers, så de måste hitta någon annanstans, t ex i ett rum på nedrevåningen i skolan. Samtidigt har ju jag efterfrågat två rum (som är sammanlänkade), det blir nog de andra lite putta på... Men jag kan bara inte göra min grej i en liten atelje eftersom jag har både video, installation och tavlor! Dessutom har Tom och Dee fått hela krokirummet för sig själva och eftersom Tom alltid får som han vill så ska jag minsann se till att jag också får det! För hoppningsvis löser det sig.

image372

Nyss var jag och kollade i Bell Book and Candle (det röda huset på bilden), en trevlig stor second hand affär med vinyl, cd, filmer, böcker m.m som ligger nära där jag bor. Jag köpte en bok som handlar om kända leksaker och deras historia t ex Thunderbirds, Viewmaster, modellplan, robotar etc. Gillar dock inte titeln: Boys' toys, vaddå, tjejer kan väl också gilla såna leksaker!

image371

Ska nog bläddra lite i den nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0