En dag i mitt liv (Vegetarisk lasagne och nya örhängen)

Jag är som bekant ledig idag (kors i taket) så jag har haft det slappt och trevligt. Spelat lite gitarr, gått promenad till sea road där jag kollade i As Good as new och Simon shopen efter second hand grejer. Köpte nästan en kappa, men såg att det var en hel del fläckar på den så jag avstod. Spatserade längs kanalen i solskenet (medan det varade), gick till Pagan och köpte ett par fina örhängen för halva priset och en SkunkFunk tygväska.



Kollade i Charlie Byrne's bookshop och köpte en bok som handlar om två tjejer som kommer som studenter till Galway på 90 talet(?) i vilken igenkänningsfaktorn är mycket hög.

Träffade på Sean när jag satt på kyrktrappan och läste och gick med honom till Food for thought (eller The hippie place, som han kallar det) och åt vegetarisk lasagne och drack is-te. Väntade tills regnskuren upphörde och kollade sedan på skor i Gosh! utan att hitta vad jag var ute efter. Tog ut pengar och köpte cornflakes, soya yoghurt och rismjölk i Health Wise och lämnade shoppingen hemma innan jag gick ner till Galway arts centre och hämtade hem min stora tavla, de små ska jag få imorgon eftersom Maeve inte tagit med dem än. Jag sålde den här tavlan fick jag veta:



Nu ska jag nog försöka komma mig för att börja med att skissa på ideer till en animation.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0