Kolla i affärer-dag

Idag har jag inte gjort så mycket mer än vad rubriken antyder. Jag fick min check från Social welfare kontorer, 17 500 kr, nu är jag ju nästan rik, ett tag iallafall. Tyvärr går pengarna allt för fort när allt är så dyrt, inklusive hyran.

Jag var i mina två second hand affärer och hittade en fin kamel. Nu har jag två kameler och ingen julkrubba, haha!


Jag köpte en massa restgarner också. Mest fastnade jag för två små nystan med vitt och gult garn med söta etiketter:


Jag gick till banken för att sätta in pengarna på kontot och sen kollade jag runt lite i affärer, bla på lite grejer jag kan tänkas lägga i skålen till pappa så att det blir en Christmas hamper. Ska slå lite celofan runt den sen och lägga i cranberry jam, nån god ost, irländsk choklad etc. Gick en liten promenad förbi hamnen och stationen och såg en mus som sprang omkring i löven vid vägkanten. Jag kollade fascinerat tills den började springa mot MIG, så då sprätte jag till med benet så den blev rädd och försvann ner i sitt hål. Jag har lite musskräck sådär och vill inte ha upp en i byxbenet precis!

Sen vart ju klockan fyra och Sean slutade halv fem, så jag stannade kvar i stan och drack kaffe med honom i Amnesty cafét. Sen var tanken att jag skulle gå hem, via Health shopen där jag skulle köpa Burt's Bees shampo eftersom mitt var slut (Hur ska jag klara mig i Sverige utan mitt Burt's Bees shampo gjort på bara naturliga ingredienser. T ex Sockerbetor, Aloe Vera etc. gör underverk för mitt hår, jag kan inte använda kemikalie shampoo sen jag börjat använda detta).



På vägen dit gick jag in i en affär som hade Jeans rea, provade massor par, för de var märkesjeans till 70% rabatt, men alla var antingen för stora eller för små så jag gav upp. Sen gick jag till Vila och rotade igenom högar av jeans tills jag hittade ett par som jag gillade så dem köpte jag. Behövde verkligen nya byxor för det är färgfläckar på i stort sett alla jag har...

Kom hem vid halv 8 först och då lagade jag en god wook på champinjoner, courgette och ingefära med nudlar och green curry, jättegott för jag var hungrig!



Blött, men uppehåll.

Nu ska jag prata med mamma i telefonen. Var över en vecka sen sist.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0