Dagens framsteg med min målning

Här är en bild på hur långt jag kommit på tavlan. Kolla gårdagens inlägg så ser ni framstegen.

image72

Jag var även nere i mörkrummet och framkallade tre svartvita filmer jag tog i somras vid the Cliffs of Moher samt hemma hos farmor i julas. Har inte jobbat där på nästan ett år, men de gamla takterna sitter i ;)

När jag sköljde negativen (ska göras i en halvtimme efter framkallningen) och sen kom tillbaka för att torka dem så var labet låst och när vaktmästaren låste upp åt mig så sa Davey (vår technician) att de minsann stänger kl 3 på fredagar o nu var det halv 4. Ja, han blir så lätt sur, men man vet ju hur man ska ta honom nu. Brukade hata honom i ettan för han skällde alltid, men nu känner vi honom o han gillar oss fyror ;) Jo, men nu vet jag det till nästa gång.

Var o handlade en massa frukt och grejer i Dunnes på vägen hem och gjorde smoothies och wraps med räkor, poached egg, sallad och frön till kvällsmat. Blev asmätt, tänkte inte på hur mättande smoothie är, bör inte drickas till middagen utan mer som ett mellanmål!

Sean ska till Westport över helgen men jag känner verkligen inte för att åka. Ok att han ska träffa Anthony och the Lockes, men jag vill hellre åka till skolan och jobba lite i ateljen imorgon och gå och träna, och så har de ju inget internet där heller... Skulle gärna åka nästa helg, men då kommer inte Sean att vilja istället...

Mamma och pappa är i Lubeck nu, det är resan jag gav dem i födelsedagspresent. Hoppas de har en trevlig helg där! har ju inte pratat med dem sen i söndags, men vet att det är idag de skulle åka.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0