Aj, aj aj!

Nu sitter jag i matsalen i skolan och har just ätit potatismos med ketchup och lite, lite tonfisk. Usch vilken ensidig kost. De hade god vegetarisk gratäng, men den kunde jag inte ta för min mage kan inte smälta så mycket grönsaker. Sarah berättade att Eimear och den andra Sarah också är magsjuka så det är visst något som går...

Carina ska ha födelsedagsfest imorgon men nu kanske varken Sarah eller Eimear kan komma och de är ju typ bästa kompisar, och jag kan verkligen inte dricka.

Dessutom har jag sån jävla mensverk så jag tror jag dör, vågade först inte ta någon panadol tablett (motsvarigheten till panodil i sverige) men till slut gjorde jag det ändå. Får se om magen klarar't.

Gick till posten i morse men mamma kommer nog inte få sitt kort förrän på måndag... typiskt att jag kom på att skriva det alldeles för sent igår! Frågade om det fanns någon expresservice som kunde leverera det på fredag. Tjejen sade att det bara fanns till Sthlm, Gbg och Malmö och att det skulle kost nästan 300 kr, hua, nej det är det nog inte värt att försöka med. Då kommer hon alltså få sina ballonger efter helgen, typiskt, det förstör ju hela grejen! Men de vet ju att de får resan i allafall.

Satt en gubbe framför mig på bussen. Han hade en stor blomsterbukett med sig. Jag har verkligen börjat älska snittblommor på sistone, är det tantvarning eller? Men de var verkligen skitfina, tulpaner, ormbunkar, påskliljor och vita utfyllnadsblommor. Så vårigt det kändes. De har lovat sol till helgen, hoppas de har rätt för en gång's skull!

Har målat ett till lager vit färg på mina två taveldukar som jag spände upp igår sen jag kom hit också, nu väntar jag på att det ska torka så att jag kan göra ännu ett lager.

Om jag nånsin blir känd så ska jag ha en massa assistenter, precis som Andy Warhol, som sträcker och grundar taveldukar och förbereder screentrycksskärmar åt mig hela dagarna :)) För det är verkligen tidskrävande grejer!!!


Kommentarer
Postat av: ämma

oj tack! Kul när folk kommenterar ens bilder :)

2008-01-16 @ 14:34:01
URL: http://emmasfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0