Heath Ledger är död!

Var i Dunnes och handlade nyss och då när jag stod i kön så såg jag löpsedlarna:

Heath Ledger dead at 28 of drugs overdose.

Det fick mig verkligen att haja till och jag köpte tidningen för att se. Om det stått att typ Britney Spears dött så hade jag blivit mindre förvånad. Tydligen har han haft stora drogproblem och varit rätt lustig sista månaderna sedan det tog slut med flickvännen som han träffade när båda var med i Brokeback Mountain. Känns väldigt tråkigt för Brokeback var en himla bra film och han var väldigt duktig. Han hade precis hunnit spela in nya Batman filmen där han är Jokern innan han dog...

Minns hur snygg man tyckte att han var i 10 orsaker att hata dig och a Knight's tale.... Det känns väldigt tråkigt att höra att han inte finns mer.

Nu till något annat: Jag gick till bokbindaren och lämnade in min thesis. Sen hämtade jag den klockan 3, det blev jättefint med blå pärm och guldbokstäver så man kände sig rätt stolt! Ska lämna in den imorgon. Känns SÅ skönt att ha det överstökat så att man nu kan läsa sånt man inte hunnit för att man behövt plugga hela tiden. Ska läsa it iRobot (boken är från 40 talet och jättebra, alltså inte baserad på filmen utan tvärt om). Har även köpt en samling berättelser av Franz Kafka i en second hand bokaffär idag. Helena o jag pratade om honom och då fick jag sån lust att läsa hans bok, för jag kom på att jag ville det på psykologin i gymnasiet men sen har det helt glömts bort.

Så här ser min thesis ut:
image16image18

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0