Hemma från Carinas party

Hade en trevlig kväll hemma hos Carina och Debbie.

Tur att de hängt ballonger på dörren för annars hade jag aldrig hittat lägenheten som låg undangömd i en liten gränd.

Pratade mest med Sarah, Maria, Debbie, Lorraine och Chloe, det är dem jag känner bäst. Sen var några andra tjejer från textiles där med som jag känner litegrann och en massa folk från King's Head, en pub där Carina jobbat helger under nära 3 år, men dem hade jag aldrig sett förr.

Hon hade wedges, onion rings, nuggets, godis m.m och det var man ju onekligen sugen på nu när man knappt kunnat äta på en vecka. Magen blev lite i uppror för den var nog inte riktigt beredd på att få i sig sånt. Men jag drack inte i allafall.

Sen skulle vi gå o få stämplar så vi skulle komma in på Cuba nightclub, det var gratis då innan 12. De andra ville ta en snabb drink på King's Head, men vi orkade inte gå enda dit eftersom det var efter halv 12, så jag gick med Sarah o Maria mot Cuba, men där var värsta kön såklart, så ingen ide att ens försöka hinna in, o vi kände inte för att betala. Så vi gick till Kennedy's intill. Det verkar vara allas andrahandsval när de inte kommer in nån annanstans, inte så kul ställe. Tyckte det var rätt långtråkigt och så fick jag ont i magen så jag gick hem, så själva utgången efter Carina's var rätt misslyckad, men innan dess var det trevligt :)



Carina är hon med rött hår, Sarah, Maria och jag är på sista bilden

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0