min syn på tito målet

Har kollat upp lite på Aftonbladet.se om rättegången med tito Beltran.

Ja, det är inte det lättaste att ta ställning till den där röran inte? Visst är vissa av vittttnesmålen minst sagt tveksamma, men samtidigt är ju Tito tydligen ?känd kvinnokarl?, och han har säkert en annan uppfattning om vad som är okej än vad t ex tjejen haft. Det är inte lika troligt att de haft regelrätt sex som att han gjort en massa andra intima grejer som antagligen inte var något särskilt för honom men var en stor grej för tjejen eftersom hon var oskuld och aldrig varit med om något sånt tidigare, varav hon fann det obehagligt. Han trodde nog att hon ville eftersom hon kom till rummet, men hon var kanske naiv och trodde inte att något skulle hända.

Men det går nog aldrig att helt säkert bevisa varesig det ena eller det andra. Håller med om att det är en media cirkus och den här Lannes uppträder rätt tveksamt måste jag säga, hon vill verkligen sätta dit tito med alla medel, men det var ju helt fel att ringa Robert Wells och säga att man är något man inte är.
Tito tycker att alla är emot honom, men om tjejen tyckte att det gick för långt så gjorde det antagligen det, man måste faktiskt respektera den andra parten, annars är det ett förgripande. Om detta inte var fallet så annars undrar man varför hela grejen satts igång över huvud taget. Tror inte Carola och Maria Lundkvist mfl vill förstöra sina egna karriärer genom att bara driva något som är taget ur luften precis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0